
Úklid kuchyně v restauracích, kavárnách a barech
Čištění zařízení veřejného stravování je důležitým postupem, bez něhož je činnost organizace nemožná. Je důležité řídit je správně, respektovat všechny požadavky a neporušovat pravidla.

Typy úklidu:
-
Pravidelně. Může být řešeno samotnými zaměstnanci, ale je lepší využít našich služeb. Každý den v určitou dobu přijdou naši odborníci do vašeho pracoviště, aby věci učinily v pořádku. Třejí parkety, umyjí nohy židlí a stolů, vyměňují si poklopy, čistí lampy, umývají povrchy apod.
-
Denní. Takové čištění kavárny a jiných zařízení zahrnuje vysoušení haly, čištění podlah, čištění prachu z dveří, stolů, výloh, květinových zahrad atd.
-
Obecně. V tomto případě je bar služka, kaváren, restaurací apod. To zahrnuje vše, co jsme popsali výše, stejně jako zavedení pořádku v koupelně s použitím dezinfekčních prostředků, v kuchyni. Mimochodem, v této místnosti je velmi důležité udržovat čistotu. V tom je připraveno jídlo, které je podáváno návštěvníkům, a proto by měl v něm vždy vládnout pořádek.
Úklid kuchyně v kavárně a jakákoliv jiná instituce zahrnuje:
-
čištění chladicího zařízení, dlažby, kuchyňské zástěry;
-
mytí nábytku, podlah;
-
likvidace kuchyňských spotřebičů před kontaminací.
Pracovní doba
PO až PÁ 7.00 - 18.00
- dále dle objednávek
Úklid kuchyně v restauracích - složitý proces, který jen naši odborníci mohou provádět. Nezávisle je to velmi obtížné: ani pracovníci zařízení, ani čisticí dáma tento úkol stejně rychle a rychle vyřeší jako naši mistři.
Jaký závěr lze vyvodit?
Obecné čištění restaurace může být provedeno kvalitativně a při dodržení všech požadavků pouze naší firmou. Chcete vidět sami? Pak musíte využít naše služby. Uvědomte si také, že jim poskytujeme cenově dostupné a atraktivní ceny. Věřte nám, že kontaktování s námi je mnohem přínosnější než udržet čistící prostředky ve státě.
